Zomer Fit

Welkom bij ons Zomerfit Programma!

Bij Fitclub Enjoy begrijpen we dat iedereen zijn eigen fitnessreis heeft. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon je algehele welzijn wilt verbeteren, ons Zomerfit programma biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

In onze 10 weken durende small group training, met een maximum van 8 personen per groep, krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren trainers aan je gezondheid te werken. Of je nu wilt afvallen of aankomen, onze op maat gemaakte workouts en voedingsadvies zijn gericht op het helpen van jouw specifieke doelen.

Onbeperkt sporten is inbegrepen in het programma, zodat je de flexibiliteit hebt om te trainen op momenten die voor jou het beste werken. We beginnen op woensdag 17 april om 10:15 uur en de kosten bedragen slechts €180 per persoon voor het hele programma.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons Zomerfit programma en laat ons je helpen om deze zomer je beste zelf te worden. Samen gaan we op weg naar een gezondere, gelukkigere versie van jou!

Inhoud programma

  • TRANINGSPROGRAMMA OP MAAT
  • ONBEPERKT SPORTEN
  • VOEDINGSPROGRAMMA OP MAAT
  • 1X PER WEEK SMALL GROUPTRAINGING IN/OUTDOOR