OVER ONS


Onze Visie:

Welkom bij Fitclub Enjoy, waar onze visie draait om de juiste begeleiding en een breed scala aan groepslessen voor iedereen. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding in een kleinschalige en gezellige omgeving.

 

Bij Fitclub Enjoy geloven we in:

  1. Juiste Begeleiding: Of je nu net begint met sporten of een ervaren sporter bent, wij bieden de juiste begeleiding om jouw fitnessdoelen te bereiken. Onze professionele instructeurs staan klaar om je te ondersteunen.

  2. Verschillende Groepslessen: We begrijpen dat diversiteit belangrijk is. Daarom bieden we een breed scala aan groepslessen, zodat er altijd iets is dat bij jouw voorkeuren en niveau past.

  3. Persoonlijke Begeleiding: Bij Fitclub Enjoy ben je geen nummer. We streven naar een persoonlijke benadering, waarbij we de tijd nemen om te begrijpen wat jij nodig hebt om succesvol te zijn op jouw fitnessreis.

  4. Kleinschalige Gemeenschap: Onze sportschool is bewust kleinschalig om een gezellige en ondersteunende gemeenschap te creëren. Hier kennen we elkaar, moedigen we elkaar aan en vieren we samen successen.

Bij Fitclub Enjoy willen we dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft tijdens het werken aan een gezondere levensstijl. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Met sportieve groet, Het Team van Fitclub Enjoy

TEAM


ALEX DE BRUIJNE

ALEX DE BRUIJNE

Graag wil ik me aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Alex de Bruijne, en ik ben de trotse eigenaar van Fitclub Enjoy.

Het is voor mij een grote eer om de drijvende kracht te zijn achter deze geweldige fitnessgemeenschap.

Naast mijn passie voor fitness en gezondheid, ben ik ook een toegewijde echtgenoot en een trotse vader van twee prachtige dochters. Mijn gezin betekent alles voor me, en ik begrijp hoe belangrijk het is om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen, niet alleen voor onszelf maar ook voor degenen van wie we houden.

Bij Fitclub Enjoy streven we ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau, zich thuis kan voelen. We geloven in de kracht van gemeenschap en ondersteuning, en we zijn er om jullie te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Mijn deur staat altijd open voor jullie vragen, suggesties en feedback. Samen met ons toegewijde team zullen we blijven werken aan het bieden van de beste faciliteiten, groepslessen en programma's om aan jullie behoeften te voldoen.

Bedankt dat jullie deel uitmaken van de Fitclub Enjoy-familie. Laten we samen blijven bouwen aan een gezondere en actievere toekomst.