PERSONAL TRAINING


Met de informatie die we verzamelen met de intake, maken we een gericht programma. Dit programma is afgestemd op jouw situatie en op jouw doelen. Dit programma is niet statisch maar we werken het steeds bij naarmate je vooruitgang boekt.

Het is ook heel belangrijk dat we regelmatig evalueren. We doen op vaste tijden metingen om jouw progressie nauwkeurig in kaart te brengen. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw trainingsschema altijd passend is.

Vanzelfsprekend word je tijdens het sporten ook bijgestaan door iemand die niet alleen weet wat jouw doelen en schema zijn, maar die ook de fijne kneepjes van alle oefeningen kent. Hierdoor is de kans op blessures, overtraining en op verloren tijd veel kleiner.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN HET PAKKET

  • Voedings advies

  • Persoonlijke trainingsschema

  • Lichaamsanalyse

  • Onbeperkt fitness en groepslessen

HOE PERSONAL TRAINING BIJ FITCLUB ENJOY ERUIT ZIET.

Personal training is veel meer dan alleen samen met iemand trainen. Je gaat aan de slag met een specialist die ervoor zorgt dat jij het maximale uit je training haalt.

Om dit te kunnen doen, is er eerst een intake. Hierin wordt duidelijk wat jouw doelen zijn. Maar we kijken ook naar jouw gezondheidsprofiel. Hiervoor doen we een aantal metingen die precies laten zien waar je op dat moment staat. Dit is niet alleen een mooi uitgangspunt, het is ook een goede basis waaraan we later jouw progressie kunnen afmeten.