KAMP ALEX

25 mei 2024


Welkom bij Kamp Alex - Een Dag als Commando!

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring waarin je een dag lang deel uitmaakt van een speciale eenheid? Welkom bij Kamp Alex, waar avontuur, uitdaging en teamwork samenkomen voor een intense en leerzame dag met 14 deelnemers.

Wat houdt Kamp Alex in?

1. Marcheren: Leer de discipline en precisie van commando's terwijl je marcheert in formatie, strak en synchroon.

2. Zwemmen: Verbeter je zwemvaardigheden en ontwikkel water gerelateerde technieken, essentieel voor commando-operaties.

3. Bokstraining: Ontwikkel fysieke kracht, snelheid en mentale weerbaarheid met boks training, een belangrijk aspect van commando-training.

4. Ademhalingstechnieken: Ontdek de kracht van gecontroleerde ademhaling en leer technieken die essentieel zijn voor het beheersen van stressvolle situaties.

5. Ijsbad: Test je grenzen en train je geest door een ijsbadervaring, een uitdaging die de mentale weerbaarheid vergroot.

6. Teamwork: Ontwikkel sterke teambuildingvaardigheden, want commando-operaties zijn gebaseerd op samenwerking en vertrouwen.

7. Mindset: Leer de commando-mindset en ontwikkel mentale veerkracht om uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan.

Kamp Alex - Alles Inbegrepen voor €35,- per Persoon! 

Start locatie: Fitclub Enjoy

Activiteiten locatie: Wythemerplas  

Tijd: 12.00 - 18.00

Aantal deelnemers: 14

Bij Kamp Alex bieden we een all-inclusive ervaring voor slechts €35,- per persoon. Hier is wat inbegrepen is:

  1. Kleding (Overall): We voorzien je van de benodigde kleding, inclusief een comfortabele overall die geschikt is voor alle activiteiten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat je moet dragen.

  2. Eten en Drinken Overdag: Gedurende de dag houden we je energieniveau op peil met heerlijke en voedzame maaltijden en drankjes. Of je nu aan het marcheren bent, zwemt of deelneemt aan andere activiteiten, we zorgen ervoor dat je voldoende brandstof hebt.

  3. BBQ als Afsluiting: Na een dag vol avontuur sluiten we af met een gezellige barbecue. Geniet van heerlijk eten, deel verhalen met mededeelnemers en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Kamp Alex belooft niet alleen een dag vol uitdagingen en plezier, maar ook een zorgeloze ervaring waarbij je je kunt concentreren op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het genieten van de unieke sfeer.