BODY FIT

Een "Body Fit" groepsles is een populaire fitnessles die zich richt op zowel cardio- als krachttraining. Het doel is om een totale lichaamstraining te bieden, waarbij deelnemers hun uithoudingsvermogen vergroten, calorieën verbranden en tegelijkertijd spieren versterken. Hier is een beschrijving van wat je kunt verwachten in een Body Fit groepsles:

1. Cardiovasculaire oefeningen: Deze omvatten activiteiten zoals joggen op de plek, jumping jacks, hoge knieën en andere bewegingen die de hartslag verhogen. Cardio helpt bij het verbeteren van de conditie, het verbranden van calorieën en het versterken van het hart en de longen.

2. Krachttraining: Tijdens de les worden ook oefeningen met lichaamsgewicht, dumbbells, weerstandsbanden of andere apparatuur opgenomen. Dit omvat onder andere squats, lunges, push-ups, planken en meer om spieren op te bouwen en te versterken.

3. Intervaltraining: Vaak wordt intervaltraining toegepast, waarbij periodes van hoge intensiteit worden afgewisseld met korte rustperiodes. Dit is een effectieve methode om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren.

4. Core-oefeningen: Het versterken van de core-spieren is een integraal onderdeel van Body Fit lessen. Dit helpt bij het verbeteren van de stabiliteit en het voorkomen van blessures.

5. Professionele instructie: Een gekwalificeerde instructeur leidt de groepsles en biedt begeleiding en aanmoediging om ervoor te zorgen dat de deelnemers de juiste vorm behouden en veilig trainen.

6. Geschikt voor alle niveaus: Body Fit groepslessen kunnen vaak worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Beginners en gevorderde sporters kunnen deelnemen en werken op hun eigen niveau.

 

Wanneer: 

 Ma 9.00 - 10.00  &  19.00 - 20.00  &  20.00 - 21.00

 Di 19.00 - 20.00

 Vr 9.00 - 10.00